Hlavní obsah
Článek

Tanečník Marek Dědík (40) se v populární soutěži StarDance dostal do finále s herečkou Jitkou Schneiderovou (51) i Pavlou Tomicovou (61). Na parketu tančil také s Olgou Šípkovou a Veronikou Žilkovou (62).

Letos televize vsadila na nové tanečníky, a tak Dědík soutěž po dlouhé době uvidí jen z pozice diváka. „Na první díl se bohužel z pracovních důvodů nemůžu přijít podívat, ale na některý z dalších určitě dorazím i s manželkou,“ řekl Super.cz Dědík, který momentálně relaxuje s manželkou Terezou na dovolené v oblasti Perského zálivu.

„Právě si užívám dovolenou, na které si plním jeden ze svých dětských snů a zažívám absolutně opačnou kulturu než u nás v Česku. Největším zážitkem pro mě bylo nocování v poušti a východ slunce,“ nezapřel v sobě Dědík romantickou duši.

Dědík se pracovně věnuje tanečním kurzům pro děti, ženy a páry. „Dále pracuji na svém vlastním projektu - taneční soutěži Mia Cup, kterou pořádám dvakrát do roka a pilně se připravuji na zimní sezónu plesů, kde mě čeká plno tanečních vystoupení, ale také několik moderací,“ vypočítal.

Marek Dědík vymyslel choreografii k videu, které podporuje nadaci Krtek.

Tanečník se společně s hercem a kolegou ze StarDance Romanem Zachem (51) věnuje i charitě. Podporují dětskou onkologii v Brně a její nadaci Krtek.

Světlo světa nedávno spatřilo video, na kterém se oba podíleli, Dědík jako choreograf. „Budu velmi rád, pokud se tuto choreografii kdokoliv naučí a bude ji šířit dále prostřednictvím videí,“ vyslovil přání oblíbený tanečník.

Reklama

Další články

Načítám