Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na Miss Universe jsou v plném proudu. Začátkem prosince odlétá Česká Miss 2019 Barbora Hodačová na nejprestižnější světovou soutěž krásy. Zatím netuší, kam poletí. Původně měla být hostitelem Jižní Korea a nyní to vypadá na Atlantu v USA.

"Změnilo se to. Zatím se neví, kam se poletí.  Místo není oficiálně potvrzené," řekla Super.cz Bára. "Letím na začátku prosince, snad se dozvím kam. Ať vím, jestli si vzít plavky nebo sněhule," usmívá se Hodačová.

Zatím má čas se pečlivě připravovat. Začala tím, že si nechala prodloužit a zahustit vlasy.  "Na České Miss mi vlasy zkrátili, tak jsem si je nyní nechala prodloužit a zahustit. Umělé řasy budou, vlasy ještě přidáme. Hodně piluju angličtinu a také ve fitku se připravuji, aby postava byla v co nejlepší kondici," vysvětluje.

Hotové má i své promo video, na které si dokonce objednala kvůli lepším záběrům letadlo.  "Chtěli jsme akční záběry. Letadlo jsem sehnala přes známého, proletěli jsme se po Česku," dodala Hodačová na charitativní akci pro Kapku naděje. Krásky dražily klobouky, které navrhla Vendula Pizingerová. Výtěžek 75 tisíc korun jde na onkologicky nemocné děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám