Hlavní obsah
Článek

Ani jsme nečekali, že ji na představení nového filmu Hra, v němž hraje po boku Jiřího Mádla (37), ještě potkáme. Herečka Marika Šoposká (34) čeká každým dnem narození svého druhého potomka. "Už nepracuju, jenom čekám na výsadek," smála se Marika, kterou známe mj. z seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Úplný odpočinek si ale naordinovat nemůže, protože má doma malého syna Benedikta. "Zvládám to docela dobře, až na to, že se mi včera trochu zablokovala záda, takže jsem ráda, že jsem aspoň došla. Ale syn je takový empatický, takže mě docela šetří, pomáhá mi a je na mě hrozně hodnej," pochvaluje si herečka, která během těhotenství ani moc nepřibrala. Nahoře má jen dvanáct kilo.

Maminku malého dítěte ostatně hraje i ve filmu Hra chilského režiséra Alejandra Fernándeze Almendrase, v němž je manželkou Jiřího Mádla. "Ale natáčeli jsme před rokem, to jsem ještě v jiném stavu nebyla," vysvětlila. "Film je hodně o vztazích, lásce, sexu a vášni. Tu složku vášně ale zastupuje spíš moje kolegyně Elizaveta Maximová," upřesnila.

Po porodu se Marika hned do práce vrhnout nehodlá. "Teď minimálně půl roku nemám nic v plánu a pak tak nějak velmi pomalu začnu pracovat. Se dvěma dětmi to bude zase trochu jiné než s jedním," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám