Hlavní obsah
Článek

Jednou ze známých osobností, které zasáhl odchod Karla Gotta (†80), je také Petra Janů (71). „Odešel hodný člověk, který nikdy nikomu neublížil! Navíc obrovský profesionál, milující své posluchače. Nahoře mu ale smutno nebude. Je tam už spousta kamarádů. Je mi smutno,“ napsala po skonu zpěváka na svůj profil na sociální síti Petra Janů.

Zpěvačka se po dlouhé úvaze rozhodla nezrušit koncerty, které má tento týden naplánované. Ve středu s kapelou vystoupí v pražském Divadle Bez zábradlí a v den, kdy se uskuteční poslední rozloučení s Mistrem v katedrále sv. Víta, bude koncertovat v Jaroměři.

„Už jsem zaslechla obavy diváků, zda se koncert nezruší, zda s kapelou dorazíme. Chci všechny uklidnit, že ano a na skvělého a božského Karla určitě nezapomeneme. Naopak, ve velké úctě na něj zavzpomínáme,“ podotkla zpěvačka, která s Gottem mnohokrát stála na jednom pódiu, ať už na různých akcích, nebo v rámci řady televizních natáčení. „Gott byl jen jeden, tak jako je Bůh jen jeden…,“ nechala se slyšet Janů.

Zpěvačka se před pár dny vrátila z Šumavy, kde si dopřála odpočinek. „Jely jsme s kamarádkami a moc jsme si to užily. Nechaly jsme se hýčkat, chodily na procedury, na procházky kolem řeky Vydry a prošla nebo projela jsem i pár míst, kde se točil oblíbený seriál Policie Modrava. Dokonce mám i fotku od té služebny policie, která v seriálu hraje hlavní roli,“ uvedla s úsměvem zpěvačka.

Při svých procházkách viděla i chalupu, kde se kdysi točila komedie Za trnkovým keřem s Tomášem Holým v hlavní roli. „Šumavu, i když tam bylo už poměrně chladno, jsme si hodně užily, teď už se zase z plných sil můžu pustit do práce,“ dodala Petra Janů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám