Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec James Van Der Beek (42) a manželka Kimberly Brook jsou opravdu plodným párem. Van Der Beek je momentálně hvězdou americké verze StarDance a přímo v pořadu se pochlubil radostnou novinkou - bude pošesté otcem. Na úplně první ultrazvuk s sebou manželé vzali i štáb s kamerou, který natočil video medailon.

Herec později sdílel informaci ještě na sociálních sítích, na Instagramu se pochlubil rodinnou fotkou, v jejímž popisku přiznal, že od natočení videa už byli s manželkou na několika dalších kontrolách a miminko je v pořádku.

Pár, který má společně dcery Olivii (9), Emiliu (3), Annabel (5), Gwendolyn (15 měsíců) a syna Joshuu (7), se totiž nejprve musel vyrovnat se strachem z potratu. Kimberly v minulosti potratila už třikrát.

V loňském roce herec otevřeně promluvil o bolesti, kterou si s manželkou museli projít. „Roztrhá vás to na kusy jako nic jiného. Je to bolestivé a zlomí vám to srdce způsobem, který jste nikdy nezažili. Nesuďte svůj smutek a nesnažte se být racionální, nechte ho jednoduše přijít a dejte mu prostor, který si zaslouží,“ vzkázal tehdy fanouškům s podobnými zkušenostmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám