Hlavní obsah
Článek

Těhotenství není nemoc. Touto pravdou se řídí i Aneta Vignerová, (36) a byť pod srdcem nosí nenarozené dítě, nočním společenským akcím se nevyhýbá.

„Nerada bych byla důležitá, ale těhotenství není žádné kritérium k tomu, abych zůstávala doma. Možná i proto, že se snažím ke všemu přistupovat s lehkostí, tak mám průběh těhotenství tak pohodový,” uvedla nejkrásnější Češka roku 2009 na prezentaci nového parfému francouzské módní značky.

Modelka, která čeká dítě se scenáristou Petrem Kolečkem, byla dříve hvězdou večírků a nikdy nezkazila žádnou legraci. Nyní je připravená na změnu.

„Je zajímavé, že tyhle životní změny přicházejí v ten správný čas. Dřív jsem opravdu uměla zapařit, věděla jsem, že můžu, a dokázala jsem toho vypít možná víc než některý chlap. Vážně jsem si to užila, ale teď přišel zlom a ta potřeba odešla. Teď je to zajímavější, nastala pro mě nová etapa a já si to moc užívám,” říká modelka, která s úsměvem reprodukuje svůj vnitřní hlas: „Aneto, stačilo. Teď bys mohla být maminkou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám