Hlavní obsah
Článek

Svou kariéru startovala původně jako modelka, nyní se Vlastina Kounická Svátková (42) před objektiv fotoaparátu znovu vrátila. Nejednalo se ale o klasické focení módních produktů. Kráska z filmu Gangster-ka byla jednou z dvanácti osobností, které fotografka Lucie Drlíková zvěčnila pod vodou pro kalendář Pod hladinou 2020.

„Pod vodou se mi nefotilo vůbec špatně. Tím, že jsem ve znamení ryb, jsem odmalička podvodní typ,” komentovala netradiční aktivitu Vlastina, která symbolizovala měsíc prosinec.

Kráska, původem ze slovenské Myjavy, stanula pod vodou před objektivem Drlíkové už potřetí, a tak by se dalo předpokládat, že podvodní aktivitu zvládá už levou zadní. Během posledního focení prý ale málem došlo na nejhorší. „Pod vodu se soustředíte na to, aby vám co nejdéle vydržel dech. Když jsem v jeden moment zavřela oči nahoře se hodně nadechla, tak jsem tak rychle klesala dolů, že jsem se málem utopila. Ani se nesoustředíte na to, jestli vypadáte skvěle, ale spíš jde o to, abyste se neutopili,” svěřila se nám Vlastina Kounická Svátková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám