Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden světovými médii prolétly informace o tom, že Miley Cyrus (31) randí se zpěvákem Codym Simpsonem (22). Dlouholetý kamarád jí měl údajně poskytnout útěchu po rozchodech s manželem Liamem Hemsworthem a následně milenkou Kaitlynn Carter.

Ani jeden zatím nový románek nepotvrdil, Miley se po rozchodu s Kaitlynn nechala dokonce slyšet, že se potřebuje soustředit na sebe a nechce se do žádného vztahu hrnout. Ať už se však jedná o vážnou známost, nebo je dvojice jen "blízkými přáteli", je jasné, že Cody měl pro Miley vždy slabost.

V rozhovoru pro Fuse z roku 2012 zpěvák přiznal, že Miley byla vždy jeho idolem. „Znám všechny texty jejích písní, nebudu vám lhát, a ani se za to nestydím,“ svěřil mladý krasavec.

„Vždycky jsem byl jejím velkým fanouškem a navždy to pro mě bude hvězda Disneyho, se kterou bych klidně randil,“ doplnil tehdy.

V neděli Cody sdílel ve svých Instastories video, na němž je vidět, jak Miley odpočívala na jeho rameni. Také se pochlubili společným snímkem. Vypadá to tedy, že se Simpsonovi splnilo dětské přání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám