Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Mojmír Maděrič (63) tentokrát nenatáčel seriál Modrý kód. V ateliérech totiž probíhalo focení do kalendáře Nej sestřičky roku. Focení se zdravotní sestřičkou si herec opravdu užíval, a to doslova, protože mu z toho na chvíli spadly kalhoty!

A protože velmi často na place obléká lékařský plášť, zeptali jsme se ho, jak on je na tom s péčí o své zdraví, a hlavně s prevencí.

„Před sedmi lety jsem měl velký zánět v koleni a byl jsem hospitalizován v nemocnici. Tam mi zjistili zvýšenou hladinu cukru a od té doby užívám pravidelně prášky,“ sdělil nám herec.

Dále nám Mojmír s humorem sobě vlastním prozradil další ze svých oblíbených ranních rituálů.

„Jinak spíš praktikuji lidovou prevenci, například, neboť pocházím z Moravy, stopičku slivovice na lačno, když neřídím, což se tím pádem nestává ale až tak často,“ prásknul na sebe Mojmír.

„Do lékárny chodím pravidelně jednou za půl roku vždy, když jdu z kontroly od své lékařky. Své zdraví si hlídám asi jako většina z nás, je ale pravdou, že díky své roli lékaře v Modrém kódu dokážu problémy pojmenovat. První pomoc bych, troufám si říct, asi dokázal poskytnout,“ dodal závěrem představitel doktora Valenty.

Spolu s Maděričem nafotili kalendář například jeho kolegové ze seriálu Renata Prokopová, Bára Fišerová nebo Josef Vágner a Lenka Špillarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám