Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cesta k úspěchu bývá často trnitá. Své o tom ví i mladá umělkyně Koki, která se už ve svých 25 letech dostala do první vizážistické ligy v Česku.

Pečuje o celebrity jako jsou Emma Smetana (36), Leoš Mareš (48), Dara Rolins (51) nebo Simona Krainová (51). Dětství a dospívání však tak růžové neměla. Čím si prošla?

Sympatickou a usměvavou Kateřinu Mlejnkovou alias Koki nejde přehlédnout. Extravagantní barva vlasů, výrazné a naprosto dokonalé líčení, nakažlivý smích. Takto jsme ji zastihli i na večírku,kde se v rámci inspirativních rozhovorů podělila s přítomnými hosty o to, co jejímu dnešnímu úspěchu předcházelo.

„Já na dětství vzpomínám vlastně ráda, táta byl voják a díky tomu vládl u nás doma docela dril. Já byla tak vycepovaná a pořádná, až se to ve mně v pubertě asi nějak zlomilo. Přišla revolta, ostříhala jsem si vlasy, oholila obočí a pro okolí se stala tou divnou, trochu šílenou holkou,“ nechala se slyšet Koki, jež patří také k populárním influencerkám.

„ Na střední škole jsem dostávala od svých vrstevníků docela čočku a zažila i psychickou šikanu. A tak jsem se raději pohybovala mezi dospělými lidmi, kde jsem se cítila dobře a tolik nevyčnívala,“ dodala talentovaná dáma s tím, že velký zlom a vysvobození přišly ve chvíli, kdy začala studovat na fotografické škole. Tam v sobě objevila smysl pro vizuálno, fotila všechno a všechny. Odtud byla už jen krátká cesta ke stylingu a make-up artu, kterým se slušně živí.

Dnes je z Koki mezi osobnostmi šoubyznysu uznávaná persona, kterou si najímají celebrity, fotografové i vydavatelské domy pro své foto editorialy. A jak už jsme psali, je i vlivnou influencerkou.

„Já nerada říkám někomu, co by měl dělat, ale zájem o mou práci mě samozřejmě těší, takže jestli mě někdo chce označit za jak já říkám ovlivňátorku, tak se tomu nebráním,“ uzavřela s nadhledem Koki.

Reklama

Další články

Načítám