Hlavní obsah
Článek

I když se občas může zdát, že celebrit se kožní problémy týkat nemohou, opak je pravdou. I slavné osobnosti si někdy neví rady se svou pletí. Ať už je trápí pupínky, vyrážky nebo například kožní onemocnění, o to horší pro ně je, že jsou vlastně stále na očích. Podívejte se, kterých slavných se tyto problémy týkají.

Kim Kardashian

Není tajemstvím, že se Kim Kardashian (43) už řadu let potýká s lupénkou. Proti té se snažila bojovat všemožnými metodami, až se s ní vlastně naučila žít. Několikrát byla zvěčněna se skvrnami na nohách, fleky se jí objevují ale i na obličeji. Kvůli své kožní kondici také přišla na trh s make-upem na tělo, který občas sama využívá k zakrytí skvrn.

Kendall Jenner

Mladší sestra Kim Kardashian Kendall Jenner (28) má sama dost problémů s pletí. Ač je nejlépe placenou modelkou světa, akné si nevybírá, a pupínky tak někdy hyzdí obličej i jinak dokonale vypadající hvězdy. Kendall se nechala slyšet, že kvůli pleti trpěla jako náctiletá depresemi. Aby vypadala dokonale, je totiž při její profesi žádoucí.

Chrissy Teigen

Milovnice sociálních sítích, modelka Chrissy Teigen (38) je velmi otevřená, co se týče jejího osobního života. Mateřské starosti nebo kožní problémy nevyjímaje. Manželka Johna Legenda se často objevuje na sociálních sítích bez make-upu a ani její pleť bohužel není vždy dokonalá. Na obličeji jsou občas vidět zarudlá místa, během periody pak i pupínky, jak si sama svým sledujícím postěžovala. Chrissy se snaží fanynkám vštípit, aby se za svou pleť nestyděly a klidně vyrazily ven bez make-upu, i když jejich tvář není zrovna dokonalá.

Bella Thorne

Herečka Bella Thorne (26) se nebojí mluvit o akné, které občas sužuje její obličej. Pro Vogue dokonce na YouTube natočila video, ve kterém sdílela tipy na líčení pro dámy s problémovou pletí. Bella se svěřila, že se jí kůže v posledních době zlepšila, ovšem stále je dost mastná, a tak se pupínkům někdy nevyhne.

Rihanna

I zpěvačka Rihanna (36) se v minulosti potýkala s akné, které zanechalo na její pleti ošklivé jizvičky. Ty jsou mnohdy patrné i pod vrstvami make-upu. Možná i proto se rozhodla před lety založit vlastní kosmetickou značku Fenty Beauty, aby pomohla ženám cítit se krásně, i když nemají zrovna dokonalou pleť.

Renée Zellweger

Narůžovělé tvářičky k herečce Renée Zellweger (54) neodmyslitelně patří už od prvního vysílání Deníku Bridget Jones. Ovšem ve skutečnosti jde o kožní onemocnění rosaceu neboli růžovku, které postihuje střed obličeje a způsobuje zarudnutí. Ne že by nemoc ubírala Renée na kráse, jen musí o pleť o něco intenzivněji pečovat.

Reklama

Další články

Načítám