Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jde se svou dvaatřicetiletou dcerou, lidé si myslí, že jsou to sestry. Nelze se jim divit, Američanka Alejandra Labastida-Shapiro opravdu klame tělem. Instruktorka pilates přísahá na aktivní životní styl a syrovou stravu.

Ke sportu ji vedli odmalička, stejně jako k užívání přírodních produktů a bylin. „Můj otec mě přivedl ke cvičení, když jsem byla ještě malá holka. A už od útlého věku jsem si uvědomovala sílu přírody,“ říká Labastida-Shapiro, která věří, že tělo je chrámem, v němž sídlí duše, a podle toho se o ně stará.

„Věta, že ‚věk je jen číslo‘, je pravdivá, pokud o sebe pečujete a myslíte pozitivně,“ míní pětapadesátiletá žena, která je trojnásobnou matkou a čtyřnásobnou babičkou.

Do péče pak zahrnuje i stravu. Vyhýbá se zpracovaným jídlům, cukru, chemikáliím. Jí hlavně syrovou organickou stravu. „Snažím se vyhýbat se lékům. Preferuji bylinky nebo přírodní či homeopatickou léčbu. Naše těla mají úžasnou schopnost samoléčby,“ dodala.

A ještě jeden tip přidává: „Cítím se obecně šťastnější a chytřejší, než jsem byla jako dvacátnice a třicátnice. Naučila jsem se nepřipouštět si k sobě toxické lidi nebo situace, které ze mě vysávají energii. Když si je nepustíte k tělu, ve vašem životě se začnou objevovat ti správní lidé.“

Reklama

Další články

Načítám