Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smrtí Karla Gotta (†80) samozřejmě nejvíce trpí jeho rodina. Manželka Ivana Gottová (48) se před mediálním humbukem schovala s dcerami na neznámém místě, které prý rodině poskytl blízký kamarád Gotta Leon Tsoukernik.

Nejstarší Gottova dcera Dominika (46) zase truchlí ve Finsku, kde žije s hudebníkem Timem Tolkkim (53), jenž se proslavil v metalové kapele Stratovarius. A právě Timo popsal, jaké byly bezprostřední okamžiky poté, co se smutnou zprávu o skonu slavného tchána dozvěděl.

"Bude nám všem tak moc chybět. Už před týdnem přišla Dominika se slzami v očích a říkala mi, že její tatínek umírá. Takže to teď očekávala. Zdrceně mi oznámila, že zemřel," řekl webu Tn.cz Timo.

Dominika by na pohřeb tatínka měla přiletět. Timo ještě neví, byť by své manželce jistě byl velkou oporou. A jak na svého tchána finský hudebník vzpomíná?

"Měl jsem ho tak moc rád. Ten jeho úsměv. Ten byl nezapomenutelný. Vycházeli jsme spolu moc dobře. Také bych chtěl, aby každý věděl, že nás vždy moc podporoval. Když jsme potřebovali peníze, tak nám je půjčil. Koupil také Dominice auto za 30 tisíc euro (808 tisíc korun). Vždy tu pro nás byl," uzavřel smutný Timo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám