Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) je velkou milovnicí jídla, jak nejednou dokázala na svých sociálních sítích. Především pak mexické kuchyně, která jí, když se nachází mimo rodnou půdu, velmi chybí, což přiznala v popisku rajcovního příspěvku na Instagramu.

Fotografie z oblíbené restaurace obohatila o profesionální snímek, kterým nejspíš chtěla naznačit svou hladovost, neboť se na něm snaží sníst rostlinu. Hlavní roli na fotce však hrají především její bujné přednosti.

Salma proslula nejen svým poprsím, ale také figurou, kterou má i po padesátce výstavní. Přestože je milovnicí jídla, snaží se jíst zdravě a o svou tělesnou schránku řádně pečovat. Mladistvý vzhled a napěchovaný dekolt jí zavidí řada fanynek.

Hereččiny přednosti budou moci filmoví diváci ocenit i v příštím roce, a to hned v několika projektech. Nedávno byl uveřejněn trailer k filmu Like a Boss, který by se v kinech měl objevit začátkem příštího roku. Velkou výzvou je pak role superhrdinky v nové marvelovce Eternals. Kromě těchto trháků jsou v post produkci minimálně další tři snímky, takže se fanoušci mají určitě na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám