Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Universe Slovenské republiky Laura Longauerová předvedla tělo, které už ocenili i ve světě. Slovensko reprezentovala v minulosti na Miss World a na Miss Intercontinental, kde se stala nejkrásnější Evropankou a v konečném pořadí byla třetí. Laura žije s fotbalistou pražské Sparty Davidem Hanckem.

Nyní se připravuje na tu nejprestižnější světovou soutěž krásy - Miss Universe. "Přípravy jsou v plném proudu, snažím se každý den trénovat. Je to obrovská soutěž, tak musí být velké přípravy," řekla Super.cz Laura.

A co je její největší přednost? "Je to moje know-how, skrývá se to v osobnosti člověka, vyzařování se nedá koupit ani nahradit," usmívá se s tím, že maká i na postavě.

"Začnu s intenzivní přípravou i v tomto směru. Zdravý životní styl zůstává, jsem aktivní člověk, hýbu se a věřím, že to je vidět," dodala Laura na módní show plavek, kde byla hlavní hvězdou.

Reklama

Další články

Načítám