Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že si Miley Cyrus (31) zlomené srdce léčí v náruči dlouholetého kamaráda Codyho Simpsona (22). Po rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem a následně i s milenkou Kaitlynn Carter Miley prý potřebuje nějaký čas k zahojení ran na zlomeném srdéčku. A právě s tím by jí měl pomáhat kamarád, ke kterému má důvěru.

Podle E! News Miley viděli se Simpsonem na nákupu v supermarketu, během kterého se dokonce měli líbat. S australským zpěvákem Miley v posledních dnech prý tráví hodně času, což by nebylo nic neobvyklého, vzhledem k faktu, že jsou přáteli od roku 2015.

Skamarádili se díky tomu, že oba vyrostli ve světle reflektorů, a jak je vidět, pouto jim vydrželo dodnes. A možná dokonce přerostlo v něco víc...

Simpson v minulosti randil s modelkou Clair Wuestenberg, ale více proslul vztahem s Gigi Hadid (29). Ačkoliv po rozchodu s Kaitlynn Miley údajně chtěla být nějaký čas single, vypadá to, že už se vzpamatovala. Zpěvaččini fanoušci každopádně nyní umírají zvědavostí, jak se její milostný život bude nadále vyvíjet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám