Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Katy Perry (39) a Orlanda Blooma (47) jásají, konečně se totiž dočkají veselky, na kterou čekali několik let. Podle zdroje US Weekly by se slavný pár měl vzít ještě letos v prosinci. Přesné datum, místo ani jiné detaily svatby však zatím nejsou známy.

Katy a Orlando začali randit v roce 2016, v únoru následujícího roku však ohlásili rozchod. Znovu se dali dohromady v dubnu loňského roku a letos na sv. Valentýna herec zpěvačce navlékl prsten.

Ačkoliv plánují svatbu, jsou oba z páru velmi vytížení. Bloom nedávno uvedl seriál Carnival Row z produkce Amazon, kde ztvárnil hlavní roli, zatímco Perry se vrátila jako porotkyně do talentové soutěže American Idol a stále pracuje na nové muzice. Práce jim však ve vztahu očividně nebrání, koneckonců jsou na to prý zvyklí.

„Upřímně, je to prostě naše práce, ne? Musíte na vztahu pracovat společně a vytvořit si pevnou půdu, abyste si mohli dostatečně věřit natolik, že budete schopni trávit čas odděleně, a přesto tíhnout k partnerovi,“ sdělil během tiskové konference k seriálu Bloom.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám