Hlavní obsah
Článek

Své dva potomky si Michaela (32) a Roman (36) Tomešovi pořídili velmi krátce po sobě. Do toho oba muzikáloví herci pracují, a tak není někdy vůbec snadné sladit rodičovské i pracovní povinnosti. Na křtu kalendáře Pod hladinou měla Míša oba potomky, syny Kristiána a Jonáše, a situaci jí neulehčila ani skutečnost, že na potomky byli s manželem oba.

„Dneska jsme to nějak logisticky nezvládli, takže jsme sem šli celá rodinka. Asi půjdeme brzy domů, protože to není ideální prostředí pro děti,” svěřila se nám Míša s mladším capartem v náručí.

Oba zpěváci hrají v divadle, a tak často potřebují pomoct s hlídáním. „Většinou hlídají babičky, kámošky, nebo sousedky. Mám takový malinkatý okruh lidí, kterým důvěřuji, ti se střídají. Nikdy bych je nedala někomu cizímu,” říká Míša, která si zatím rozhodně nedovede představit mít třetí dítě: „Vůbec na to nejsou myšlenky.”

Předtím, než Tomešová dramaticky ukončila video rozhovor a spěchala za svým dítětem na útěku, tak se rozpovídala o focení kalendáře, který podporuje nadaci Women for Women. „Sama jsem se bála, že nebudu moct dýchat, ale nakonec jsem z vody nechtěla vylézt,” komentovala focení pod hladinou vody Tomešová a jedním dechem dodala: „Byla to nádherná zkušenost s fotografkou Luckou Drlíkovou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám