Hlavní obsah
Článek

Před dvěma měsíci porodila Nikol Moravcová (36) dceru Violet a celý její svět se aktuálně točí kolem miminka. Energická blondýnka ale nepřestává mít hlad po společenském dění, a když má příležitost, tak s nadšením vyráží mezi lidi.

„Vždycky si užívám vidět lidi po dlouhé době. Když jsme se viděli dřív, tak jsme řešili stále konverzační témata dokola, ale teď mě zajímá, jak se vážně mají,” svěřila se nám Nikol. Zároveň přiznala, že téma se dříve či později stejně stočí k mateřství. „Snažím se s lidmi bavit i o normálních věcech, ale přece jen je to pořád téma číslo jedna.”

Před porodem se nám blogerka svěřila s tím, že ji stále neuchvátil mateřský pud a nebyla si jistá, jestli k tomu vůbec někdy dojde. „Přichází to postupně. Cítím se v té roli velmi dobře, jsem šťastná být maminkou. Asi jsem do toho musela dozrát. Už mi ani moc nechybí večírky,” překvapila informací Moravcová.

Na představení nové tiskárny fotek z mobilu si Moravcová prakticky jen odskočila, neboť se akce konala pár metrů od jejího bytu na pražské Letné. „Ještě že to mám kousek. Už cítím, jak mi tvrdnou prsa, ale nebojte, ještě nemám koláče sledovanosti,” vtipkovala Nikol.

Nikol má velké zastání u maminky a manžela Karola. „Manžel často hlídá. Když jde venčit psa, často bere i malou. Díky bohu za mého manžela, díky tomu si už můžu užít,” výskla si Nikol Moravcová.

Bývalá modelka po narození dcery nijak neřeší svou váhu. „Mám na sobě džíny, které jsem oblékla ve čtvrtém měsíci těhotenství. Snažím se udržovat v aktivním režimu, ale vlastně je mi to jedno, kolik jsem nabrala v těhotenství, kolik jsem nechala v porodnici a kolik mám dole. Ani se nevážím,” uvedla vyrovnaně Nikol Moravcová, která prý přirozeně ztrácí na váze díky kojení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám