Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Renata Drössler (60) se připojila ke známým osobnostem, které podporují nadační fond Proti šikaně zaměřený převážně na kyberšikanu ve školách. Ostatně i její dvě dcery si ve škole kvůli známé mámě prožily své.

"Zvlášť ta starší slýchala, že když je máma herečka a zpěvačka, tak bude slušně řečeno volných mravů. Dokonce odmítala do školy nosit nové oblečení, aby se vyhnula poznámkám spolužáků, kde na to asi máma vzala," vyprávěla nám Renata.

"Mladší to potkalo také, hlavně v období po mém rozvodu. Ale ta se s tím nemazala, nehroutila se a na rozdíl od té starší si s tím uměla poradit, takže je v pohodě," dodala.

Ostatně i sama se šikanou setkávala, a to nejen ve škole, ale šikanoval ji i prý i její táta. "Bylo to kvůli mojí postavě. Měřila jsem 180 centimetrů vážila jsem přitom 47 kilo. Byla jsem extrémně vyhublé, i když dobře živené dítě, a zatímco si táta představoval, že budu jako princezna, místo toho jsem nejradši lítala v kalhotách, aby nebyly tak výrazné moje hubené nohy. Dokonce mě přivazoval páskem ke stolu, abych dojedla všechno jídlo na talíři," zavzpomínala Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám