Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ladislav Frej sice už před časem přiznal, že si našel přítelkyni, ale na vlastní oči ji viděl jen málokdo. Nastávající sedmdesátník přivedl svoji Gábinku až do noblesní společnosti v pražském hotelu Evropa, kde se sešel s kolegyněmi Jiřinou Bohdalovou a Janou Štěpánkovou.

"V říjnu jsme oslavili tři roky, co jsme spolu. A prožijeme společně už čtvrté Vánoce," prozradil Super.cz Frej. Na svatbu s o pětadvacet let mladší přítelkyní ale nespěchá. "Máme se rádi, ale tohle ještě necháme uležet," smál se herec, jehož proslavila role mladého Sovy v Nemocnici na kraji města.

V historických secesních prostorách, kde se párty konala, byla předána výroční Cena hoteliéra Karla Šroubka za celoživotní propagaci české a mezinárodní kuchyně herečce Jiřině Bohdalové. K ní náleží i čestný titul šéfkuchaře hotelu Evropa. Tuto cenu v minulosti získal například herec Vlasta Burian. Je to o to vtipnější, že se Bohdalová o víkendu stala také nositelkou hereckého ocenění pojmenovaném po tomto herci.

Jana Štěpánková v nově otevřené restauraci překvapila pánským doprovodem. Ale zatímco Jiřinu Bohdalovou doprovázel vnuk, jejím partnerem byl syn Jan Dudek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám