Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým životním partnerem Jaromírem Smetanou tvoří tanečník a choreograf Yemi A.D. pár už hodně dlouho a před devíti lety posvětili svůj vztah nejvyšší možnou formou, kterou tuzemská legislativa dovoluje, tedy registrovaným partnerstvím.

Nabízí se tedy otázka, jestli dvojice také touží po tom pořídit si potomka. „Děti plánujeme,” vyjádřil svou touhu renesanční umělec, který ale zjevně nechce nic uspěchat a celé téma je pro něj velmi osobní. „Tuto otázku bych nechtěl moc rozvádět. Když k tomu něco řeknu, tak se to až příliš omílá. Nechci být středem pozornosti,” uvedl dále.

Jestli dají partneři přednost adopci, zvolí možnost porodu dítěte náhradní matkou, nebo jim dítě porodí někdo blízký, Yemi nechtěl rozvádět. Jisté ale je, že jednou si svůj sen o velké rodině splní. „Rodina je největší základ pro všechny, tak doufám, že jednou bude i pro mě,” dodal dále Yemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám