Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Langerová (37) vypadá rok od roku lépe. Z ošklivého kačátka s podivným sestřihem a bez vkusu v oblékání se stala pohledná mladá žena. A konečně se rozhodla i pro barvu, která jí opravdu sluší. "Myslím, že víc do blond už ale nepůjdu. Tahle jsem naprosto spokojená," řekla Super.cz.

Aneta představila už čtvrtý kalendář pro nadaci Světluška, které je patronkou. Chystá se také na velmi komorní turné, kde ji budou doprovázet jen tři smyčcové nástroje. A příští rok by ráda natočila další desku. "Připravovat ji každopádně začnu, kdy ale opravdu vyjde, nikdo neví," krčila rameny první vítězka SuperStar.

"Jsem teď v jednom kole. První volno mám až 23. prosince, takže řeším, co budu dělat o Vánocích. jestli budu s bratrovou rodinou a dětmi nebo pojedu na hory," míní Aneta, která na křest kalendáře dorazila jen s bratrem Nikolou. O tom, zda má novou přítelkyni, nebo se vrátila k herečce Marii Štípkové, s níž byla vídána naposledy, pomlčela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám