Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Timberlake se stal „obětí“ někdejšího ukrajinského novináře a samozvaného profesionálního vtipálka Vitalije Seďuka. Na zpěváka si počkal, když s manželkou Jessicou Biel mířil na přehlídku značky Louis Vuitton, konající se v rámci pařížského fashion weeku, a ve chvíli, kdy kolem něj pár procházel, se zpěvákovi pověsil na nohu. Musela zasahovat ochranka.

Seďuka musela od Timberlakea odtrhnout ochranka

Není to poprvé, co Seďuk takto někoho atakoval.

V roce 2014 se přikradl ke Kim Kardashian, chytil ji zezadu za vlasy a snažil se ji povalit na zem. Mimochodem i tehdy byla Kim na cestě na přehlídku v rámci pařížského týdne módy.

Tamtéž o rok později obtěžoval Annu Wintour, ke které nakráčel suverénně s mikrofonem v ruce - v tomto případě ovšem neúspěšně, obešla ho; stejně jako modelku Mirandu Kerr, jíž vlepil nevyžádaný polibek. Zkušenost s ním mají také zpěvačka Ciara nebo herec Brad Pitt. Toho senzacechtivý Ukrajinec udeřil na filmové premiéře a skončil v poutech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám