Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) a Hailey Baldwin (27) podruhé zpečetili svůj svazek během obřadu v Jižní Karolíně. Dvojice a svatební hosté akci pečlivě dokumentovali na sociálních sítích, a zpěvák se už dokonce pochlubil černobílými snímky, na kterých předvedli nejen snubní prstýnky, ale také další šperky v údajné celkové hodnotě téměř 18 miliónů korun.

Zatímco Biebrův snubák je jednoduchým zlatým kroužkem, prsten jeho choti byl zhotoven do tvaru vlnky a osázen diamanty. Věří se, že pochází z dílny společnosti Tiffany & Co. a Hailey ho navlékla na stejný prst, který zdobí i zásnubní diamant. Ten zpěváka stál necelých 12 miliónů korun.

Zpěvák ukázal také diamantové zuby, které si nedávno pořídil, v hodnotě 600 tisíc korun. Vidět byly také jeho hodinky za více než 2 milióny, které si dle vlastních slov zpěvák dopřál jako svatební dar. Stejně tak vynikly nevěstiny diamantové náušnice za téměř 3 milióny korun.

I samotná veselka ostatně vyšla na pěkný balík. Oslava se odehrála v luxusním resortu Montage Palmetto Bluffs, kde pár pohoštění vyšlo na více než 9 tisíc korun na osobu, což nejspíš zdaleka nebudou jediné výdaje. Ceny pokojů se v hotelu pohybují od 7 tisíc za noc, ale mohou se vyšplhat až na více než 41 tisíc korun za noc.

Slavný pár oficiálně uzavřel sňatek před více než rokem. Letos však svou lásku stvrdili před zraky rodiny a přátel. Rozvernými snímky se slavným párem se pochlubila řada hvězd, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám