Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eliška Křenková (29) předvedla na premiéře filmu Tiché doteky opravdu odvážný model. Na slavnostní večer vynesla sexy černé šaty s výstřihem až k bříšku, ale je otázkou, jestli udělala trefu zrovna do černého.

Držitelka Českého lva, která se pyšní hubenou postavičkou, totiž pro hluboké výstřihy nemá zrovna nejlepší proporce a místo napěchovaného dekoltu předvedla naopak propadlý hrudník. Navzdory tomu sebevědomě pózovala fotografům a o mužské pohledy a komplimenty neměla rozhodně nouzi.

Přesto, že na premiéře zářila a sršila z ní energie, natáčení samotného thrilleru jí naprosto vyčerpalo a odrovnalo. „Intenzita natáčení byla opravdu velká, překvapilo mě, že když jsme film dotočili, tak jsem skoro čtrnáct dnů nevylezla z bytu, protože jsem neměla energii vůbec na nic a na nikoho. Bylo to opravdu takhle silné,“ svěřila se kráska známá také ze seriálu Vyprávěj portálu Eurozprávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám