Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Aaron Carter (31) v poslední době plní titulky bulváru kvůli svému psychickému zdraví, které zjevně není nic moc, ale také kvůli rodinným dramatům se sourozenci. Poté, co se ukázalo, že je zpěvák značně labilní, a navíc má zálibu ve zbraních, nechali si jeho bratr Nick Carter a sestra Angel Carter vystavit zákaz přiblížení.

Aaron si však nedá pokoj a nepřestává na sebe upozorňovat. Tentokrát si vybral poněkud radikální způsob, nechal si potetovat půlku obličeje. Malůvka má znázorňovat zpěvačku Rihannu (36), která se v roce 2013 nechala zvěčnit na obálku časopisu GQ jako medúza.

Co chtěl novým tetováním říct, ví pravděpodobně jenom on sám. K sourozencům se Carter nesmí přiblížit poté, co Nickovi údajně vyhrožoval, že zabije jeho těhotnou manželku. Aaron také šokoval prohlášením, že ho jeho zesnulá sestra Leslie (†26) v dětství sexuálně zneužívala.

Zpěvák se potýká s psychickými problémy celý život, v minulosti se i zhroutil, léčil, soudil s vlastní rodinou a momentálně je pod silnými prášky. Když se ho sourozenci ovšem nedávno snažili dostat do léčebny, nevyšlo jim to, zpěvák totiž tvrdí, že je naprosto v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám