Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší odmlce jsme měli šanci se opět setkat s krásnou Hanou Soukupovou (38). Supermodelka přicestovala z Mallorky, kde žije se svou rodinou, hlavně kvůli charitativnímu gala večeru Nadačního fondu Be Charity Barbary Nesvadbové. Kráska přicestovala sama bez manžela a dětí.

„Když jedu na krátkou dobu, většinou cestuji sama,” uvedla Hana.

Jedna z nejúspěšnějších modelek své generace na opulentní večer nezvolila klasickou róbu, jako většina přítomných dam ze světa businessu a módy, stylista Jano Kymák ji oblékl do obleku inspirovaného pánským stylem Celine, který doplňoval černý rolák posetý flitry suplující úlohu šperku.

Se svou výškou 183 centimetrů a díky podpatkům byla Soukupová v prostorách restaurace nepřehlédnutelná. Štíhlou postavu má prý Hana hlavně díky dobré genetické výbavě, a tak se bez obav pustila do pětichodového menu. „I my modelky jíme. Jsme přece jen taky lidé,” smála se Hana Soukupová, která se během večera velmi dobře bavila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám