Hlavní obsah
Článek

Marta Jandová nějaký ten čas tajila novou svou lásku. Porodníka Miroslava Vernera odhalil jako první Super.cz. "Je mi hodně dobře," odpověděla nám zpěvačka německé rockové kapely Die Happy na otázku o svém příteli. A tátu, hudebníka Olympiku Petra Jandu (81), který si na stará kolena pořizuje již druhé dítě za sebou, zuřivě brání. "Možná nedovede dceru k maturitě. Ale je lepší starý tatínek než žádný," říká krásná Marta. Podívejte se na její zpověď ve videu.

Jandovou jsme potkali na křtu knížky Haliny Pawlowské Velká žena z východu. Že bude mít sestřičku, ale Marta odmítá předpokládat. "Napoprvé se tátovi podařil syn, který už bohužel nežije, pak měl tři holky, takže teď může mít zase chlapečka," věří. Nemyslí si ani, že by byl její otec na výrobu potomků příliš starý.

"Samozřejmě, že je zvláštní, že pán, kterému bude sedmdesát, má ještě tolik dětí. Ale je to jeho věc. Lidé říkají: Ježíšmarjá, vždyť ji ani nedoprovodí k maturitě! Na druhou stranu se tolik lidí rozvádí, a tatínkové na své děti tak s*rou, že z nich mají děti ještě míň, než kdyby měli doma starého tatínka," je přesvědčená Marta, kterou jsme vyzpovídali jen pár hodin předtím, než poprvé na veřejnost vzala svého přítele porodníka. Třeba právě on odrodí sourozence své partnerky.

"Táta je šťastný a to je to hlavní. Alice ho prohání, tím víc je fit. Už chápu, že když jsou důchodci bez práce, najednou dostanou nemoci. To u táty nehrozí. Žene se, běhá za Anežkou, hraje jeden koncert za druhým. Já ho svým způsobem obdivuji," dodala Marta Jandová závěrem.

Reklama

Další články

Načítám