Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) se udržuje ve výborné kondici každodenním cvičením. Doma má vlastní posilovnu, velkou inspirací je pro ni také její partner Radek Filipi. I když má postavu, kterou by jí o hodně let mladší ženy mohly závidět, málokdy se stane, že by se nechala vyfotit spoře oděná.

"Až se příště narodím pěkná jako Simona Krainová, tak do toho určitě půjdu. Nosím kondici na jeviště, tam je to důležitější než před foťákem. Tam ji potřebuju, abych to vydržela," řekla Super.cz Lucie, které za pár dní vyjde nová deska, na křtu kalendáře Krainové.

Své tělo prý po vzoru kamarádky Lucka odhalit neplánuje. Snímek v plavkách, který postla z dovolené v Chorvatsku, tak prý byl první a poslední.

"Udělala jsem jedinou výjimku, že jsem se svým partnerem nechala vyfotit v plavkách na dovolené. Mám vybráno a už se to opakovat nebude. Já snad v životě nebyla v plavkách na veřejnosti," dodala Lucie.

"Simonu považuju za jednu z nejkrásnějších modelek u nás. Je báječná. Má krásné tělo, duši, je vtipná, zábavná, srdečná a jsem kmotra jejích dětí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám