Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Joaquin Phoenix (44) se snoubenkou Rooney Marou (34) vypadali během americké premiéry očekávaného snímku Joker naprosto kouzelně. Byli jako ze žurnálu a tulili se k sobě jako dvě hrdličky, i když na koberci pózovali oddělně. O deset let mladší Mara zaujala ve dvoudílném sexy outfitu od značky Hiraeth.

O soukromí slavného páru toho není příliš známo. První spekulace o jejich románku se objevily začátkem roku 2017. Společně si zahráli ve filmech Ona a Máří Magdaléna.

Psychologický thriller o nejoblíbenějším komiksovém padouchovi byl představen na benátském filmovém festivalu a Phoenix za něj zatím sklízí uznání. A to i navzdory kritice násilí ve filmu, kvůli níž byl během premiéry v USA omezen přístup novinářů na červený koberec. Do českých kin by Joker měl dorazit 3. října.

Snímek vyobrazuje především transformaci postavy Jokera v masového vraha. Toho v minulosti ztvárnila řada herců. Za zmínku stojí především Jack Nicholson ve snímku Batman z roku 1986 nebo Heath Ledger, který si za roli Jokera v Temném rytíři z roku 2008 posmrtně vysloužil Oscara. Naposledy psychopata ztvárnil Jared Leto v Sebevražedném oddílu v roce 2016. Ten by si údajně měl roli zopakovat dokonce ve dvou nadcházejících projektech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám