Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Modrý kód hlásí další posilu. Zahraje si v něm slovenský herec Marko Igonda (45), který je manželem Mařenky z Arabely Hany Igondy Ševčíkové (49). Na své si tak přijdou především divačky, protože charizma Markovi rozhodně nechybí.

Herec ztvární roli razantního doktora Mariána Klimky. Samotný herec má ke zdravotnictví blízko.

„Mám kurz záchranáře, mám zbrojní pas, vlastním zbraně, takže pravidla pro poskytnutí první pomoci potřebuji a musím znát. Stále jsem na cestách a už jsem zažil bohužel i několik setkání se smrtí. Samozřejmě, musel jsem ji poskytnout. V bazénech a tak. Máme hausbót na řece a také lodě, takže je třeba mít záchranářský kurz, jinak nedostanete průkaz,“ prásknul nám herec, který žije velmi aktivně.

A když nenatáčí, věnuje se především rodině a sportu. „Já jsem byl vždycky strašně rád se svojí ženou a dcerou. Když byla maličká, to pro mě bylo úplně nejkrásnější. Když chci odpočívat, jdu na kajak, kolo, motorku, jdu do hor. To je můj velký relax. Ale já moc neumím odpočívat, neumím si to užít. Moje žena mi vždy říká, že žiju v budoucnosti, ale stále přitom cítím ten přítomný okamžik. Jako kdybych byl někdy rozpůlený,“ dodal závěrem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám