Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vydala se v maminčiných šlépějích a dá se předpokládat, že má před sebou slibnou kariéru. Dcera Ivy Kubelkové se o víkendu opět osvědčila v roli modelky. Natálie Jirásková byla jednou z modelek na módní události Top Fashion, která se konala v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.

„Natálka prošla castingem a pak předváděla celé odpoledne asi sedm přehlídek,” komentovala počin své dcery hrdá maminka Iva Kubelková, která svou starší ratolest na módní maraton připravovala. „Doma jsme pochopitelně trénovaly chůzi a otočky, ale zas takový nováček už není,” říká Iva, jejíž dcera má za sebou už velkou přehlídku pro Beátu Rajskou v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

„Tohle byla pro Natálku další velká zkušenost v tomto světě a myslím, že to zvládla skvěle,” říká Iva Kubelková, která se na módní akci pro změnu zhostila role patronky kolekce Mirky Horké a úlohy jedné z moderátorek.

Reklama

Další články

Načítám