Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěvačky Petry Černocké (74) ve své profesionální pěvecké kariéře nestagnuje. Vydala druhou desku projektu Mateřská.com, stále pokračují Yellow Sisters a sama Bára Vaculíková rozjela i další sólový projekt Divá Bára. A zpívá už i její osmiletá dcera Coco. Prý se brzy dočkáme toho, že maminka s dcerou zazpívají společně i s babičkou.

S jednou dcerou si prý Bára vystačí. "Řekněme, že je to v rukou božích, i když panna Marie nejsem," smála se živelná brunetka. "Děti mám ráda, ale sama sebe taky, takže je to na vážkách, jestli být víc matka nebo zpěvačka, tak je to tak padesát na padesát. Dívám se na mateřství realisticky. Když to přijde, tak to odnosím a odkojím, když ne, tak budu dál šťastná tak, jak jsem," míní.

"Myslím, že i moje máma je ráda, že máme tu jednu úžasnou láskyplnou holčičku, kterou miluje a krásně se o ni stará," dodala. Všechny tři velké i malé ženy z pěvecké dynastie připravují i společný projekt. "Coco zpívá svým sopránečkem jako anděl a chodí do Dismanova pěveckého souboru. Pomalu s námi začíná vystupovat, a protože mámě letos bude sedmdesát, chystáme jí oslavu a vypadá to, že budeme natáčet trojgenerační vánoční singl," prozradila Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám