Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim zaklepal na dveře a přinesl nám spolu s chladnějším počasí spoustu barev do ulic. Podzim jako kdyby sám lákal a zval k příjemné procházce v přírodě. Vybrali jsme pro vás pět hitů letošního podzimu v obuvi, které vás budou doprovázet. Vyberte si svůj nový módní a praktický doplněk.

Dámské boty September

Dámské semišové boty September překvapí všechny jejich nositelky svou neuvěřitelnou pohodlností. Jednoduchý a přesto neokoukaný vzhled nazouvacích bot je dostupných ve třech barevných variantách. Botky September se dají lehce nazout a potěší během podzimních, ale i zimních dnů díky plyšové podšívce, která udrží chodidla v teple. Boty se dají jednoduše kombinovat s jakýmkoliv outfitem.

Dámské boty Erta

Pět barevných provedení s sebou přináší podzimní boty Erta. Nenápadné kotníkové boty s kožíškem se dokáží jednoduše proměnit v stylové kozačky. Boty jsou po celé své délce zatepleny. Jednoduchý design jim dovoluje být kombinovány s jakýmkoliv jiným kouskem oblečení a přesto vypadat vkusně a trendy.

Dámské boty Magdalena

Dámské boty Magdalena jsou velice elegantní a nadčasové boty na nízkém podpatku. Tento kousek rozhodně nesmí chybět v žádném botníku. Naprosto perfektní, pohodlné a jedinečné boty Magdalena se hodí zejména k džínům. Připravené jsou tři barevné varianty a tak si zaručeně každá žena vybere svůj originál.

Unisex kotníkové boty

Unisex kotníkové boty byly zhotoveny výhradně pro vaše maximální pohodlí, nemají žádné zapínání a přesto perfektně obepnou klenbu nohy svým příjemným kožíškem. Boty se dají jednoduše očistit navlhčeným hadříkem. Vybrat si můžete ze čtyř barevných provedení. Potěší jak ženy, tak muže.

Dámské boty Diva

Pro delší procházky v přírodě, či sportovní aktivity jsme pečlivě vybrali sportovní dámské boty Diva. Boty se nezapínají, tkaničky jsou pouze módní doplněk, díky speciálnímu pružnému materiálu stačí do boty pouze vklouznout, sama se již přizpůsobí tvaru vaší nohy. Vybírejte ze čtyř barevných variant.

Další články

Načítám