Hlavní obsah
Článek

Principál populárního Semaforu Jiří Suchý (80) má pro strach uděláno, a tak se ani nebojí, že by urazil štěstěnu, když si zabalí svá fidlátka v divadle, které před lety založil, a odejde středem. „Opouštím to tu. Už mám nástupce,“ vyděsil Suchý diváky při představení.

Konec Suchého v jeho domovském divadle, za které urputně bojoval v dobách socialismu i kapitalismu, oznámil přítomným divákům Tomáš Magnusek. Bývalá hlasatelka Kamila Moučková, pražský primátor Bohuslav Svoboda nebo zpěvák Jan Bendig s moderátorem Petrem Jančaříkem na to z hlediště zírali s otevřenými ústy. V šoku byl ostatně celý sál.

Když se rozhrnula opona, a na jevišti stál Jiří Suchý s Jitkou Molavcovou, a s rukama plnýma kufrů nahlas přemýšleli, komu divadlo předají, bylo už největším fanouškům divadelního stánku do breku.

Jenže zbytečně. „Ještě bych se nerad poroučel, když dovolíte,“ směje se žijící legenda. Celý tento fór byl jen součástí úspěšného pořadu Zuzany Stirské a její rodiny „Vocaď pocaď aneb Zuzana má doma zebru“. Scénář k němu totiž společně se Zuzanou realizoval právě Jiří Suchý. V samotném představení vystupuje celá talentovaná šestičlenná rodina Zuzany Stirské včetně jejího psa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám