Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Hadid (27) patří k nejžádanějším modelkám světa a i během letošních týdnů módy dokázala, že právem. Nedávno například ukázala tělo v rajcovním modelu během přehlídky značky Mugler. Nyní se ale předvedla jako žena mnoha tváří.

Na přehlídce značky Haider Ackermann v rámci pařížského týdne módy měla totiž vlasy na kluka. V dlouhé róbě s výstřihem jí to sice velmi seklo, ale krátký sestřih šokoval nejednoho fanouška. Uvidíme, jestli jde jen o jednorázovku pro módní akci, nebo si účes ponechá i v civilu.

Bella, která si svou dokonalou postavu neudržuje dietami, ale pouze cvičením, se již v minulosti svěřila, že pociťuje velký tlak, co se týče jejího zevnějšku. Lidé ji kritizují i za sebemenší změnu, a byla dokonce i obětí šikany.

„Když jste moc hubení, lidé vám nadávají, že jste nemocní. Když nemáte žádný zadek, ptají se, proč ho nemáte. A tak si ho necháte udělat a oni vás pro změnu kritizují, že máte umělý zadek. A tak je to se vším a pořád dokola,“ svěřila v jednom z rozhovorů pro Elle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám