Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) sice letos oslavila padesátku, ale rozhodně tempo nezpomaluje. Právě naopak! Po sérii narozeninových koncertů, úspěšném filmu, oslavě jubilea, zásnubách, oživení 20 let starého modelu značky Versace a uvedení parfému se nyní připravuje na žhavou show během únorového Super Bowlu. Tam by totiž měla vystoupit se zpěvačkou Shakirou, takže je už teď jasné, že je na co se těšit.

Lopez však nyní překvapila prohlášením pro Extra TV, kde přiznala, že by její dvojčata Max a Emme (11), která má se zpěvákem Markem Anthonym, byla nadšená, kdyby měla zpěvačka dalšího potomka se snoubencem Alexem Rodriguezem.

„Myslím, že by chtěli bratra nebo sestru. Tvoříme opravdu krásně smíchanou rodinu, takže by je to nadchlo,“ nechala se slyšet. Rodriguez má dcery Natashu (14) a Ellu (11).

V rádiovém rozhovoru pro Sirius XM se bývalý sportovec nedávno svěřil, že je jeho nastávající velmi inspirovaná novinářkou Hodou Kotb (55), která ho zpovídala. Ta se díky adopci stala maminkou i po padesátce. „Všimla si, jak jste šťastní a možná bude chtít následovat váš příklad,“ prásknul moderátorce na svou lásku.

Na rozšíření rodiny tak v budoucnu opravdu možná dojde, ovšem nyní je JLo zaneprázdněná přípravou svatby. Ačkoliv žádné detaily zatím neunikly, na veselku své oblíbenkyně se fanoušci už vyloženě třesou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám