Hlavní obsah
Článek

Předem vás chci ujistit, že tohle není běžný PR článek, ve kterém vychválím značku jen proto, že mi za to zaplatila. Už jsem příliš stará (a snad i dostatečně moudrá), abych si dala sakra pozor na to, co pustím do svého života i na svůj obličej :-)

Svoje seznámení s německou profesionální kosmetikou Babor musím začít trochu obšírněji, abyste pochopili, že o věcech, které prověřil čas, už nemusíte pochybovat. Někdy před deseti lety jsem založila Školu stylu a nastěhovala se do kanceláří v centru Prahy. Tehdy byla Škola hlavně o stylingu oblečení, a protože jsem chtěla jít příkladem, snažila jsem se každý den zmermomocnit někoho ze svého okolí, aby vyfotil, co mám na sobě a dávala jsem to na své webovky. Až po několika měsících jsem pochopila, že se tomuhle říká blogování. Nesmějte se, představte si dobu před deseti lety!

Foto: BABOR
BABOR Beauty Spa

Doteď si pamatuji, že mé nejoblíbenější místo na focení bylo před nádherným beauty spa, které bylo přesně za rohem mé kanceláře. Den co den jsem se producírovala před jejich výlohami a děsila se, že na mě jednou vlítnou, co tam pořád blbnu. Tak jsem se jednou odhodlala a vešla dovnitř s rozhodnutím, že si musím něco koupit, abych se jim v salónu nějak odvděčila.

V ten moment jsem se zamilovala a začal krásný, dlouhý vztah plný úcty a obdivu… Pořád mluvím o kosmetice, nebojte. Jestli si ještě někdo z vás pamatuje dobu “kosmeťáků”, tak pochopí, že jsem byla skutečně jako Alenka v říši divů. To vybavení! Ty nádherné flakóny krémů! Ta vůně!

Foto: BABOR
BABOR Beauty Spa

Raději jsem výběr nechala na profi kosmetičce a odešla jsem tak se svým prvním balení ampulí. Od té doby jsem si jich nakoupila už tolik, že by na to nestačil kamión. Protože jsem pracovala v lifestylových časopisech a blogovala, dostalo se mi do rukou šílené množství různých krémů různých značek. Ale ampule od Babor za těch 10 společných let nic nepřekonalo.

Na stránkách Babor se o ampulích píše tohle: Společnost BABOR je vůdcem na trhu právě díky ampulím. Nejen velmi atraktivní, ale hlavně vysoce účinné a viditelné výsledky. Jednotlivé koncentráty jsou vhodné na každý typ pleti. BABOR AMPOULE CONCENTRATES vás překvapí svým okamžitým účinkem.

Potvrzuji, mě překvapily dokonale! A jestli vám můžu poradit ze své zkušenosti, celé ty roky mě nejvíc baví ampule Lift Express. Přesně, jak se jmenují, to dokážou s vaší pletí udělat. Takže jestli vám je, stejně jako mně, přes 40, výsledek vám vyrazí dech.

Mimochodem, ten salón už na té adrese není, ale moje láska a obdiv k Baboru zůstává stále beze změn. Samozřejmě jsem za tu dobu nakoupila a vyzkoušela všechny možné řady Babor kosmetiky a svůj arzenál oblíbenců rozšířila o pár nových kousků. Ale o tom zase příště.

Mějte se nádherně a ampulím zdar!

Xo vaše Alenka

Další články

Načítám