Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Všichni jsme již slovo Botox alespoň jednou slyšeli. Víme o něm ale opravdu vše? Nemáme o této látce pouze zkreslené informace?

Botulotoxin zkráceně Botox je už delší dobu velmi vyhledávaná oblíbená kosmetická procedura. Jeho využití v plném rozsahu zná už ale méně lidí, co tedy opravdu dokáže?

Čelo, oblast kolem očí a mezi obočím

  • Eliminovat vrásky, které jsou někdy viditelnější než bychom chtěli.
  • Pozdvihnout obočí , díky kterému náš pohled nebude vypadat tak ustaraně.
  • Zmírnit glabelu, tedy vrásku mezi obočím, která může za náš ustaraný a zamračený výraz.

Nemusíte se bát, že ztratíte mimiku, ta vám při jeho správné aplikaci opravdu zůstane, jen zmírní její dopady a váš obličej bude působit svěžejším a zdravějším dojmem.

Foto: Signature Clinic
Botox

Vrásky nad horním rtem, kolem úst, odkrytí horní dásně a brada

  • Kuřácké vrásky nad horním rtem nemívají pouze kuřáci, ale i lidé, kteří mají v této oblasti více zapojovaných svalů.
  • Gummy smile. Větší odkrytí horní dásně při úsměvu trápí mnoho lidí. I s tím se dá samozřejmě pracovat. Díky správnému použití botulotoxinu bude úsměv daleko jemnější.
  • Bunny smile. Máte pocit, že se místo usmání spíše křeníte? Většinou za to můžou uvolněné svaly na nose, které se začnou při úsměvu krabatit. I tomu může být konec a vy se tak můžete smát daleko jemněji a sofistikovaněji.
  • Marionetové vrásky a povadlé koutky úst dokážou udělat s naším pohledem opravdu nepěkné věci. Díky nim totiž vypadá obličej neustále utrápeně a i úsměv není tím úsměvem, jakým bychom si představovali. Botulotoxin ale dokáže vše hezky napravit a vrátit do původního stavu.
  • Brada. Tak trochu opomíjená část obličeje, která je ve výsledku velmi důležitá. Dotváří jeho tvar a má vliv na jeho symetrii. I na ní se mohou tvořit vrásky, které pak vypadají jako „malá celulitida“. I jim můžete dát sbohem díky botulotoxinu.

Zeštíhlení obličeje

Botulotoxin se aplikuje do žvýkacích svalů. Tedy do části blízko uším, kde je část obličeje tou nejširší. Díky jeho aplikaci se obličej stane štíhlejším.

Nadměrné pocení

Pokud trpíte nadměrným pocením, pak víte, jak to dokáže znepříjemnit život. Ať už se intenzivně potíte v podpaží nebo na dlaních, aplikace botulotoxinu vám může opravdu pomoct.

Doporučení

Mějte svého estetického doktora ke kterému máte důvěru. A to jak v jeho estetické cítění, jeho ruce, tak i jeho zdravou kritiku na vaše přání, které můžou být leckdy lehce na hranici. Proto nikdy nepodceňujte konzultaci, která je opravdu velmi důležitá.

Další články

Načítám