Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také hledáte nápady na nejlepší vánoční dárky pro děti? Přinášíme vám tipy na nejoblíbenější hračky pro dívky i pro kluky, které nikdy nezklamou, a také na žhavé novinky, se kterými se vaše děti stanou hvězdami mezi svými kamarády. Jsme specialisté na dětské hračky, víme, co děti sledují a co jim udělá radost a oblíbené dětské hračky máme připravené k okamžitému odeslání. Nákup u 4kids je spolehlivý a rychlý způsob, jak vybrat dětské vánoční dárky bez stresu a za rozumnou cenu. Otestujte naši rychlost a spolehlivost a vyberte dárky včas a v klidu!

Scrabble, pravděpodobně nejznámější světová slovní hra, v české verzi (Mattel)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Scrabble je jedna z nejznámějších slovních her a je oblíbená po celém světě. V plátěném pytlíčku je stovka písmenek, hráči si je z pytlíčku loví a na hrací desce podobné křížovce skládají písmenka do slov. Každé písmenko má svoji bodovou hodnotu a čím hodnotnější slova hráč dokáže sestavit, tím blíž má k vítězství. Scrabble mohou společně hrát i hráči různých generací, je to tedy i vhodná rodinná hra, která vedle výborné zábavy rozvíjí i jazykové a vyjadřovací schopnosti hráčů.

Tajný deník pro holčičky zabezpečený heslem, ve stylu Barbie (Mattel)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barbie Deník s heslem potěší své majitelky autentickým stylem Barbie a navíc poskytne bezpečnou skrýš pro všechna jejich dívčí tajemství. Obal deníku totiž umí všechny ukryté tajnosti spolehlivě pohlídat – neotevře se, dokud majitelka deníku nevysloví své tajné heslo. Navíc bezpečnostní systém deníku oznámí majitelce, kolikrát se do deníčku pokoušel podívat někdo nepovolaný. Navíc je deníček ještě vybaven vlastním světýlkem, takže se do něj může zapisovat třeba i skrytě pod peřinou, a má také tužku, která píše neviditelným písmem.

Plyšový interaktivní poníček Poník Toník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poník Toník je plyšový poníček, který se rád chová a mazlí. Je to milý kamarád a mazlíček, který se umí spokojeně přitulit, otáčí a naklání hlavu, stříhá ušima a mrká očima a také občas zařehtá – prostě chová se jako doopravdický poník. Když Toníkovi nabídnete jeho oblíbenou mrkvičku, uslyšíte, jak ji spokojeně chroupe a přežvykuje. Plyšový Poník Toník je 40 cm dlouhý, 30 cm vysoký a v balení najdete i Toníkovu mrkvičku. Poníček potřebuje k provozu čtyři baterie 1,5 V typu C, malé monočlánky.

Turnajová a sběratelská aréna Beyblade (Hasbro)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Turnajům a sběratelské vášni jménem Beyblade propadají kluci jakéhokoli věku a všech generací na celém světě. V uzavřené aréně se na sebe vrhají rotující kotouče, které se vytlačují na okraj arény. Různé typy zápasníků mívají rozdílnou konstrukci a tím i různé zápasnické vlastnosti a jejich díly se dají kombinovat, takže trenér zápasníků Beyblade může jejich zápasnické schopnosti ovlivňovat podle svých představ. Kdo vytvoří nejmocnějšího gladiátora? Arény a disky Beyblade se vyskytují v různých sériích a designu, takže důležitou roli hraje i jejich sběratelská hodnota.

Adrenalinová automatická zbraň NERF Vortex Praxis, která neublíží a nic nepoškodí (Hasbro)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S výzbrojí typu NERF kluci prožívají své divoké adrenalinové hry a střílečky aniž by hrozilo, že si navzájem ublíží nebo že poničí něco ve svém okolí. Hrozivě vypadající zbraně NERF metají plastové projektily, které sviští vzduchem a když zasáhnou cíl, zachytí se nebo odskočí. Samopal se zásobníkem NERF Vortex vystřeluje disky, malé létající talíře s velkým doletem, kterými hráč zasype svého protivníka dřív, než se stačí rozkoukat. S opakovačkou NERF Vortex Praxis s nasazovacím desetiranným zásobníkem a odnímatelnou ramenní opěrkou šikovný střelec bezpečně ovládne bojiště!

Další články

Načítám