Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předvádí jedno skvělé vystoupení za druhým. Kateřina Brožová (56) se v show Tvoje tvář má známý hlas objevila už jako slavný rapper Snoop Dogg, skvělou figuru předvedla coby zpěvačka Rita Ora a na vítězství dosáhla v masce americké zpěvačky Macy Gray.

Tentokrát dostala opravdový oříšek, a to ztvárnit provokatérku Madonnu a k tomu zazpívat její ikonickou skladbu Vogue. Zhostila se toho ale s přehledem. Ba co víc. Brožová jako by Madonně z oka vypadla!

Při svém vystoupení předvedla nejen skvělé taneční číslo, ale i napěchovaný dekolt v korzetu. Vedle toho píseň odzpívala opravdu jako královna popu. Tečkou na skvěle odvedené proměně pak byla mezera mezi zuby, která dovedla podobu sexy herečky s popovou dračici k dokonalosti.

„Tohle je v tvém případě šťastná ruleta,“ okomentoval její vystoupení Janek Ledecký. Kolegu Aleše Hámu pak nejvíce zaujala pověstná mezírka mezi zuby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám