Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda modelingu, nutriční specialistka Gabriela Peacock Báňová, česká rodačka a zároveň výživová poradkyně britské královské rodiny, oslavila své čtyřicátiny. Modelka, která například v Anglii sestavovala předsvatební dietu prince Harryho a princezny Eugenie, oslavila své kulaté narozeniny ve francouzském St.Tropez.

Na třídenní oslavu pozvala blízké přátele, kteří jsou především z Londýna, kde žije již déle než 20 let. Mezi oslavenci nechyběla princezna Eugenie, herečka Joan Collins, slavná make-up artistka Charlotte Tilburry nebo James Blunt s manželkou.

"Užila jsem si to moc. Ta atmosféra St. Tropez je skvělá," řekla Super.cz Gabriela, kterou nejvíc dojaly narozeninové proslovy jejích kamarádek. "Dojaly mě moc. Tu od manžela jsem nějak očekávala, ale od nich to bylo krásné překvapení," prozrazuje.

Gábina vyrostla v České republice v Pardubicích, nyní ale žije v Anglii v Notting Hill se svým manželem, manažerem hedgeového fondu Davidem a jejich třemi dětmi Maiou (8) a dvojčaty Iris a Casparem (2).

Má svojí vlastní značku výživových suplementů pro hubnutí i zdravý život. Peacock pomáhala svým přátelům princezně Eugenii a princi Harrymu dostat se do formy před jejich velkým dnem a její klientela zahrnuje celebrity jako Jodie Kitt, Katherine Jenkins, Jamese Blunta i Annu Friel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám