Hlavní obsah
Článek

Mahulena Bočanová (57) by si měla právě teď vychutnávat chvilky absolutního štěstí, protože je po dlouhé době zase zamilovaná, tentokrát je jejím vyvoleným svalnatý hokejista, místo toho ale prožívá děsivé okamžiky hrůzy! Jak se nám podařilo zjistit, již čtyři měsíce má podivného fanouška, který noc co noc přespával před jejím prahem. Moderátorku a herečku proto hlídají její kamarádi ze zásahové jednotky a ve střehu je i kriminálka. "Mám velký strach o dceru Márinku," potvrdila pravdivost informací sama Mahulena.

"Je pravda, že se s něčím takovým potýkáme, ale na radu policie i mých ochránců bych to nerada nějak medializovala," říká Bočanová, která podle informací ze svého blízkého okolí musela dokonce přijmout taková přísná opatření, že dceru na čas přestěhovala ke kamarádce. "Když to začalo, Mahu si myslela, že se ten člověk jen stydí zazvonit a říct si o podpis. Když už ale stál u jejích dveří několikátý den, začala mít strach. Mluvila na něj, neodpovídal. Takže se nakonec obrátila na policii, pořídila si monitorovací i zabezpečovací zařízení a velmi jí pomáhají kamarádi, kteří dříve pracovali u zásahové jednotky," tvrdí kamarád Bočanové. Ta prý policii poskytla i fotografie dotyčného, takže je snad jen otázkou času, kdy se nechá chytit do pasti a dostane se do rukou mužů zákona.

"Děsí mě, že si zjistil, kde bydlím. To ví málokdo. Člověk jinak nikdy neví, co se takovým lidem honí hlavou. Teď je od něj nějaký čas klid. Snad ho něco nevyburcuje k tomu, aby se vrátil. I když jsem přijala několik opatření, nechci se s ním už setkat," bojí se Mahulena Bočanová

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám