Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představujeme vám novou senzaci internetu! Německý model Leon Dame se ve středu blýskl na přehlídce značky Maison Margiela v rámci pařížského týdne módy a strhl na sebe veškerou pozornost.

Přehlídku zavíral v modelu z dílny Johna Galliana, který zahrnoval mimo jiné kozačky na pořádně vysokých podpatcích. A byl to právě způsob jeho chůze, který zaujal přítomné, a stal se také hitem internetu.

Nejen, že se teprve dvacetiletý model v botách nezabil, po přehlídkovém mole navíc kráčel s pořádnou vervou, kterou doplnil o nebojácný výraz. Na konci mola vystřihl neméně odvážnou pózu, než za zvuku potlesku publika odkráčel zpátky.

„Ikonická“ chůze zaujala nejen editorku Vogue Annu Wintour, která vše pozorovala z první řady, ale i další celebrity. Hvězda Paniček z Beverly Hills Lisa Rinna mu vystřihla poklonu na sociálních sítích: „Očividně moje spřízněná duše,“ napsala k videu ze show.

Odměnou mladému modelovi, kterého si značka oblíbila a využívá ho pro přehlídky pravidelně, může být i fakt, že ho na Instagramu začala sledovat zpěvačka Rihanna. Zdá se, že se zrodila nová modelingová hvězda.

Reklama

Další články

Načítám