Hlavní obsah
Článek

V letech 2008 a 2009 televize Prima odvysílala 73 dílů telenovely Ošklivka Katka, která vznikla jako česká verze populárního kolumbijského seriálu Ošklivka Betty, klasického příběhu, kdy se z ošklivého kačátka stane labuť. Hlavní roli tehdy hrála herečka Kateřina Janečková.

Od té doby jsme ji v mnoha filmových ani televizních produkcích neviděli. "Ale natáčení se rozhodně nevyhýbám, stačí mě oslovit," krčila rameny herečka, jíž si vybral režisér filmu Národní třída do role téměř jediné ženské postavy v dramatu Národní třída, hospodské v sídlištní hospodě Severka Lucky.

"Pan režisér mě chtěl poslat na zkušenou do hospody, ale nebylo to nutné. O minulých prázdninách jsem měla volno a mým známým chyběl personál v restauraci, takže jsem roznášela i to pivo," vyprávěla nám.

"Je pravda, že jsem tam skoro jediná žena, ale já mám mužský kolektiv ráda. A že je to drsný film? V některých okamžicích ano, ale najdou se tam i prvky komedie nebo romance," míní Kateřina, která je vidět především v divadle.

"Po Ošklivce Katce jsem vystudovala ještě pantomimu, tak bych vás ráda pozvala na představení Rajče a okurka do Švandova divadla, kde hrajeme s kolegou Matějem Kohoutem," uzavřela povídání Janečková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám