Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V náchodském divadle už moderovala Muže roku, teď ji čeká premiéra při udílení cen pro nejsympatičtější zdravotní sestru. Protože finalistkám soutěže Batist nej sestřička připravila šaty na promenádu návrhářka Alena Wilson, vybírala si Sandra Parmová (38) model na slavnostní večer také u ní.

"Prohlédla jsem si i šaty, které už měla Alena hotové, ale nakonec jsme se rozhodly, že ušije róbu speciálně pro mne. A jsem nadšená, tohle je přesně můj styl a trochu jsem do toho i mluvila. Hlavně jsem chtěla výstřih, ale musel být takový, abych si pod šaty nemusela brát podprsenku," svěřila nám Sandra, která si na dekolty potrpí od doby, kdy si nechala upravit ňadra plastickým chirurgem.

"A od té doby taky moc nenosím podprsenku," připojila se ke kolegyni z Primy Monice Leové (32), která tenhle kousek prádla téměř vyřadila ze šatníku. "Nebojte, úplně naostro nechodím, kalhotky pod šaty mít budu," smála se moderátorka, která se těší, že slavnostní večer 5. října v Náchodě odmoderuje se svým oblíbeným kolegou Karlem Voříškem (60).

Reklama

Další články

Načítám