Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete sedačku, u které můžete změnit barvu podle nálady nebo ročního období? Kdykoliv se vám staré čalounění okouká, během chvilky mít nové? Možná máte takovou sedačku doma, ani o tom nevíte.

Nepotřebujete novou sedačku, jen nový potah

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Pokud přemýšlíte o koupi nové sedačky, máme pro vás dobrý tip. Pohodlnou a oblíbenou sedačku nemusíte vyhazovat. Stačí jí pořídit nový kabátek v podobě napínacího potahu. Funguje v podstatě jako nové čalounění. Vaše sedačka získá nový a opět krásný vzhled. Ušetříte spoustu času, které by vás stálo hledání stejně pohodlné sedačky. Zároveň ušetříte peníze za novou sedačku a energii, kterou by vás stál odvoz staré sedačky a přivezení sedačky nové. Napínací potahy decoDoma vám dorazí v balíčku až domů.

Květinová, nebo raději jednobarevná?

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Padnoucí potahy dodají sedačce nový šmrnc. Představují úžasnou možnost, jak jí navrátit ztracenou krásu a neutratit za to moc. Až vám vybraný potah dorazí domů, snadno ho umístíte na pohovku sami. Opravdu to není žádná věda. Díky tomu můžete měnit potah vaší sedačky kdykoliv se vám zlíbí. Vybrat si můžete elegantní jednobarevné varianty, nadčasové a velmi oblíbené žíhané vzory nebo romantické květinové. Stejně jako se podle nálady oblékáte vy, můžete oblékat i vaši sedací soupravu.

Snadnější čištění, údržba i oprava v jednom

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Potahy jsou vyrobeny z elastického materiálu, který se dokonale přizpůsobí tvaru jakékoliv sedací soupravy a během chvilky ji přemění k nepoznání. Nic se nikde neshrnuje a nic nepřečnívá – potah funguje jako „druhá kůže“ sedačky. Potah zakryje potrhané čalounění, nebo skvrny, které už nejdou vyčistit. Potahy stávající sedačku ochrání před znečištěním, ale také před drápky a samozřejmě před chlupy. Právě proto jsou tak oblíbené v rodinách s malými dětmi nebo zvířecími mazlíčky. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky.

99 % spokojených zákazníků

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Mezi nejoblíbenější potahy decoDoma patří kolekce Universo a Oceano. „Kdo ještě váháte, jestli si pořídit bielastický potah na sedačku, velmi doporučuji. Asi před rokem jsem si pořídila na rohovou sedačku jeden potah. Když jsem zjistila, co to "umí", tak jsem si pořídila ještě jeden, aby se mi neokoukal vzor. Jenom si správně vybrat,“ píše jedna z mnoha spokojených zákaznic. Pokud se rozhodnete k nákupu, nic neriskujete. V případě, že nebudete se vzhledem na sedačce spokojení, můžete ho do 30 dní vrátit a dostanete zpět peníze.

Další články

Načítám