Hlavní obsah
Článek

Na obrazovce ji pravidelně vídáme už přes dvacet let. Mnozí si Kláru Doležalovou (50) pamatují ještě z dob, kdy s Markem Ebenem moderovala pořad O poklad Anežky České. V posledních letech je jejím televizním parťákem Karel Voříšek (60), po jehož boku uvádí Velké zprávy na Primě.

Jak vypadala půvabná brunetka před tím, než její tvář byla známá veřejnosti, ví málokdo. Doležalová ale zalovila v rodinném archivu a našla pár fotografií, na kterých více než o kariéře moderátorky snila o modelingových úspěších.

Na jednom ze snímků pózovala své kamarádce, která se věnovala focení. „Bylo nám asi 14 let a já jí dělala pokusnou modelku,“ svěřila se Klára, která také našla snímky, když poprvé vycestovala do Ameriky. „Velký sen, s kamarádkami jsme procestovaly kus Států i Kanady,“ svěřila se k retro fotkám Doležalová, která se s věkem takřka nemění.

Při pohledu na fotky, kde jí bylo dvacet let, by jen málokdo hádal, že dnes už moderátorka sfoukla na narozeninovém dortu 46 svíček. Stále usměvavá Klára však neztrácí nic ze své krásy a nutno říct, že vrhnout se na kariéru před kamerou byla rozhodně lepší volba.

Reklama

Další články

Načítám