Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máloco patří ke stylu rockera Lennyho Kravitze (55) jako džíny, džínová košile nebo vesta, výrazný náhrdelník a sluneční brýle. Jedny z těch nejoblíbenějších zpěvák před pár dny, po koncertě v Los Angeles, ztratil, tak se rozhodl využít sílu sociálních sítí.

Na twitterovém profilu sdílel fotky spolu s prosbou o pomoc. „O víkendu jsem po show v koncertní hale Shrine ztratil sluneční brýle. Mají pro mě obrovskou sentimentální hodnotu, jsou staré a patřily členu naší rodiny. Doufám, že se mi vrátí. Pokud byste měli jakékoli informace, napište mi na mail kravitzglasses@gmail.com,“ založil si zpěvák speciální emailovou adresu, kam mohou případní nálezci psát.

Sami jsme zvědaví, zda u nálezce převáží poctivost a brýle se vrátí ke svému majiteli.

Pro škarohlídy připomeňme historku herečky Kaley Cuoco, která letos v restauraci, rovněž v LA, ztratila peněženku a také se s ní shledala. Nálezce na ni napsal poznámku „Penny“ s odkazem na její nejznámější roli v seriálu Teorie velkého třesku, a k radosti a dojetí herečky ji nechal u manažera.

Cuoco ho pak pomocí sociálních sítí vyzvala, aby se jí přihlásil. „Jsem tak vděčná, že na Zemi existuje tak hodný člověk. Nikdy mu to nezapomenu,“ vzkázala. Připojí se k ní brzy i Lenny?

Lenny Kravitz ztratil své oblíbené brýle

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám